Menu

Printing Services: de toekomst voor bedrijven


Waarom zou je als ondernemer kleine kartonnen doosjes kopen?

Kleine kartonnen doosjes kopen kan met recht een trend in ondernemersland genoemd worden. Ondernemers die het zichzelf gemakkelijk willen malen en die voor optimale kwaliteit gaan, bestellen de laatste tijd steeds vaker kartonnen doosjes om daarin hun goederen te verpakken en verzenden. Een slimme keuze, want kleine kartonnen doosjes kopen heeft ondernemingen meer te bieden dan ze zich vaak realiseren. Maar wat is er dan zo handig aan kartonnen doosjes? Wat heb je hieraan als je een eigen bedrijf hebt, of een webshop, en spullen verkoopt die verzonden moeten worden? Om kort te zijn: veel! In dit blog leggen we aan je uit wat je als internetondernemer, winkelier of producent precies kunt met kleine doosjes van karton.

Kleine kartonnen doosjes kopen biedt veel mogelijkheden qua maten en vormen

Een van de meest interessante kenmerken van kleine doosjes van karton is dat er op dit gebied uitstekend maatwerk mogelijk is. De kleinste en meest veelvormige producten kunnen met gemak in kartonnen doosjes gedaan worden, want er is op dit gebied maatwerk mogelijk. Of je nu rechthoekige, vierkante of andersoortige kleine doosjes van karton nodig hebt: kies je voor een dozenspecialist, dan kan deze elk type doosje voor je op maat maken. De juiste maat doos is natuurlijk erg belangrijk om je producten in te verpakken. Als je iets moet voorkomen als ondernemer of webshopeigenaar, is het wel dat jouw zendingen en verkochte producten schade oplopen doordat ze niet in goed verpakkingsmateriaal zijn verzonden. Is de verpakking wel goed op maat, dan bescherm je daarmee je producten. En dat betekent niet alleen dat je producten beter heel blijven, maar ook dat je minder retourzendingen krijgt. En dat scheelt uiteindelijk een hoop geld én tijd. Ook niet onbelangrijk is natuurlijk dat je klanten veel tevredener zijn als ze hun bestellingen netjes en heel aangeleverd krijgen.

Schoon & voordelig

Naast het maatwerk en de goede bescherming die karton zijn gebruikers te bieden heeft, heeft karton een goede reputatie op het gebied van hygiëne. Kartonnen doosjes van een goede fabrikant zijn schoon en fris. Karton gaat bacterie- en schimmelvorming tegen en is daarmee een geschikte optie als je jouw spullen en goederen schoon bij je klanten wilt laten afleveren.
Los hiervan zijn doosjes van karton ook een voordelig soort verpakkingsmateriaal. Karton is niet duur en, dat is het slimste om te doen, als je dit materiaal in bulkvoorraad inslaat ben je nóg goedkoper uit. Bang zijn dat je de voorraad kartonnen doosjes niet goed opgeslagen krijgt is niet nodig. Karton is heel flexibel materiaal, opvouwbaar, maar ook licht en daardoor goed in stellingen, op een pallet, op te slaan voor later gebruik. Kies daarom ook voor kleine doosjes van karton als beste verpakkingsmateriaal!

Over ons

Printing Services: de toekomst voor bedrijven

Tegenwoordig hebben we te maken met klimaatverandering. Eén van de dingen die er gedaan kan doen om dit om te keren, is het tegengaan van verspilling. Denk niet alleen aan verspilling van voedsel, maar ook van andere materialen. Maar hoe pak je dit als organisatie nou aan? Er zijn bedrijven die Printing Services aanbieden, zeg maar printen op maat. Zo wordt voorkomen dat een organisatie teveel papier verbruikt en wordt zorgvuldig omgegaan met toner en inkt.. Zo is het printen op maat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. In dit blog gaan we dieper in op het fenomeen Printing Services. Welk voordelen biedt het bedrijven? Hoe werken deze services nou precies? Deel ook vooral je ervaringen en inzichten via de commentaarfunctie.

Categorieën

Recente artikelen

Waarom zou je als ondernemer kleine kartonnen doosjes kopen?
31 augustus 2021

Kleine kartonnen doosjes kopen kan met recht een t

Productverpakking laten maken biedt ondernemers veel extra's!
12 maart 2020

Bedrijven, zzp'ers en ondernemers doen er verstand